Breingemak coacht professionals met burn-out en stress

Burn-out behandeling tegen klachten als piekeren slecht slapen een vermoeid brein

 

Heb jij last van slecht slapen, piekeren, weinig voelen, labiel zijn, dat het snel te veel is, stress, vergeetachtigheid?

Breingemak is gespecialiseerd in het begeleiden van professionals met stress en burn-out klachten.

Een burn-out ontstaat niet vanzelf en niet iedereen krijgt een burn-out. Het zijn vaak mensen die heel betrokken zijn (waren), graag bevestiging krijgen en vaak ook perfectionistisch. Door de jaren heen hebben zij manieren ontwikkeld om aan hun eigen normen te kunnen blijven voldoen en vaak zijn zij zichzelf daarbij uit het oog verloren. Onvoldoende aandacht voor wat zij zelf nodig hebben.

Tijdens de coaching staan we heel praktisch stil bij wat jij nodig hebt en hoe je dat in je dagelijks leven kunt verwerken. Met kleine stapjes kun je vaak al verbluffend veel veranderen.

Die kleine stappen zet je zelf onder begeleiding van de coach. Als je al aan het re-integreren bent kun je aan 4 a 5 sessies genoeg hebben. Als je net in een ernstige burn-out terecht bent gekomen zul je eerder moeten denken aan 15 tot 18 sessies.

Vanwege het positieve effect zullen we een deel van de sessies in de buitenlucht doen. Beweging vormt een van de pijlers van de aanpak die we hanteren.

Heb je vragen? Bel of mail dan naar 0614374428 of philipscarlijne@gmail.com.

Geef een reactie