Burn-out behandeling Amsterdam

burned out behandeling Amsterdam

 

 

 

 

 

 

Heb jij last van slecht slapen, piekeren, weinig voelen, labiel zijn, dat het snel te veel is, stress, vergeetachtigheid?

Gespecialiseerd in burn-out

Breingemak is gespecialiseerd in het begeleiden van professionals met stress en burn-out klachten. We bieden een effectieve Burn-out behandeling waar je zelf aan zet zult zijn.

Een burn-out ontstaat niet vanzelf en niet iedereen krijgt een burn-out. Het zijn vaak mensen die heel betrokken zijn (waren), graag bevestiging krijgen en vaak ook perfectionistisch. Door de jaren heen hebben zij manieren ontwikkeld om aan hun eigen normen te kunnen blijven voldoen en vaak zijn zij zichzelf daarbij uit het oog verloren. Onvoldoende aandacht voor wat zij zelf nodig hebben.

Herken je dit?

Kleine stappen

Tijdens de coaching staan we heel praktisch stil bij wat jij nodig hebt en hoe je dat in je dagelijks leven kunt verwerken. Met kleine stapjes kun je vaak al verbluffend veel veranderen.Die kleine stappen zet je zelf onder begeleiding van de coach. Als je al aan het re-integreren bent kun je aan 4 a 5 sessies genoeg hebben. Als je net in een ernstige burn-out terecht bent gekomen zul je eerder moeten denken aan 15 tot 18 sessies.

Vanwege het positieve effect zullen we een deel van de sessies in de buitenlucht doen. Beweging vormt een van de pijlers van de aanpak die we hanteren.

N.B. in veel gevallen zul je ook met een psycholoog of psychiater willen praten. Soms is het handig om dat eerst te doen. We zullen het daar in elk geval over hebben.

Informatie

Weet je niet of jij een burn-out hebt? Kijk dan eens hier.

Ervaringen van anderen met de burn-out behandeling Amsterdam lees je hier.

Contact

Heb je interesse in of heb je vragen over deze behandeling?

Neem dan [dcscf-link text=”hier”] contact met ons op of bel: 06 14374428

Geef een reactie