Masterclass Brein en Leiderschap

Neem je je brein serieus? 

Een topsporter vraagt veel van zijn lichaam. Hij weet hoe hij het moet trainen en verzorgen om tijdens een wedstrijd maximale kracht en lenigheid aan de dag te leggen. Hij investeert continu om er uit te halen wat er in zit.

Je brein bedrijft ook topsport. Je doet dag in dag uit een beroep op je brein. Je werkt in een stressvolle omgeving. Er is soms weinig tijd voor slaap en veel aanleiding tot piekeren. Jaar in jaar uit.

Maar weet je hoe je je brein moet benaderen, trainen en verzorgen om er uit te halen wat er in zit? Om het fitter te krijgen en houden? Ook bij stress?

Geef je je brein de aandacht die het verdient?

Inspirerende breinmasterclass 2 uur

Onze 2-uur durende masterclass geeft je een inspirerend kijkje in het brein. Met humor en voldoende ruimte om met een pakket aan breintools naar huis te gaan. Deze masterclass is goed in te passen op een teambuildingsdag of een organisatie-bijeenkomst. Vooral omdat deze masterclass  prachtig te linken is met zaken als reorganisatie, piekbelasting, stress en nieuwe vormen van samenwerking.

Ga je voor meer diepgang? Kies dan de intensieve masterclass 

Deze  brengt je volledig op de hoogte van

… hoe je brein werkt en hoe je het het beste kunt benaderen

  • Je krijgt (dieper) inzicht in hoe het brein werkt. Je weet wanneer het brein wel en wanneer het niet goed kan functioneren. Je herkent situaties die lastig zijn voor het brein. Je weet wat er dan in het brein gebeurt. Je weet ook wat je het beste kunt doen of hoe je dit kunt voorkomen;
  • Je kunt die kennis direct inzetten in je dagelijkse werk, bij gesprekken met medewerkers, bij publieke optredens, coachen en met name ook bij organisatie-ontwikkeling / veranderprocessen;
  • Breinkennis geeft je een neutrale kapstok om organisatie, houding en gedrag bespreekbaar te maken en naar jezelf te kijken. Lead yourself, lead others

… en wat je brein nodig heeft om fitter te worden

  • Je leert wat je brein nodig heeft om fitter te worden en blijven;
  • Je krijgt inzicht in technieken en belangrijke routines die jouw brein fitter kunnen maken en waardoor je goed om kunt gaan met stress;
  • Je krijgt handvatten hoe je deze technieken en routines direct kunt implementeren.
Opzet
  • De intensieve masterclass is dynamisch. Vertellen, vragen, uitwisselen, youtube filmpjes, van harde breinkennis tot oefenen met breintechtnieken (o.a. mindfulness) om stress te lijf te gaan.
  • De intensieve masterclass duurt drie dagdelen. Een dag, van 10 tot 16.00 en een dag van 13.00 tot 16.00.
  • De locatie wordt in overleg gekozen.

NIEUW  1-op-1

De masterclass wordt ook individueel gegeven. Het programma wordt dan opgeknipt in drie of vier sessies.

Het voordeel is dat de masterclass dan volledig op je eigen situatie toegesneden wordt. Deze vorm geeft bovendien meer ruimte voor verdieping omdat je de breinkennis en eventueel ook stressmanagement, tussen de sessies door in praktijk kunt brengen. We staan elke sessie kort stil bij concrete ervaringen in de voorliggende periode.

Vragen?

Heb je interesse in of heb je vragen over de masterclass Brein en Leiderschap?

Mail dan naar: philipscarlijne@gmail.com of bel naar 06-14374428.

We beantwoorden je vragen graag.

 

 

 

Geef een reactie